Trægulv

Plankegulv er massiv træ skåret ud af store gamle træer. Det gør materialet levende - men også spændende at arbejde med.
 

Plankegulv i dansk Douglas giver en fantastisk flot glød til dit gulv.

trægulv

Plankegulv er massiv træ skåret ud af store gamle træer. Det er et levende matriale og vil derfor -  selv ved den bedste behandling - give mindre svindrevner mellem plankerne, da fugtigheden i huset varierer fra år til år.

 

Gulvet er lavet af det bedste træ, så kvaliteten er høj. Træet bliver nøje udvalgt ved hver levering, og leverandørerne har mange års erfaring indenfor området.

 

Levering

Gulvet bliver lavet på bestilling. Derfor er der en leveringstid på mellem 4 - 8 uger, der sikrer, at træet bliver tørret ned stille og roligt. Det kan virke som en lang process, men det giver det flotteste resultat.

 

Gulvplanker bliver leveret ubehandlet, og høvlingen kan svinge 2 til 3/10 dele mm, hvorfor der skal påregnes slibning efter lægning.

 

Gulvet fastgøres med NKT montaflex 3x50 mm skruer. Man skal huske at lave ca. 20 mm luft til vægge i bredde-retningen af træet. Der skal være plads til træet at arbejde på.

 

Der kan til leverance af gulv leveres knastlim samt spartelmasse til knastfejl. Se evt her. Til færdigbehandling af gulv kan anbefales FAXE produkter. Naturolie samt hvidolie.

Mand der skruer i træ1

 

Det anbefales, at du evt. kigger forbi savværket inden køb af gulv. Så kan du se spillet i knasterne samt få gode råd og vejledning, så du får et flot, holdbart gulv i mange år fremover. Herved undgås også misforståelser ved køb af fx plankegulve - og forventningerne kan blive afstemt.

 

Du skal være opmærksom på, at træet skal ligge mindst 3 uger inden lægning hos jer for at tilpasse temperaturen i huset.

 

Træet bliver leveret med kran og i en lukket palle indpakket i plastik.

 

NK Skovservice er CE certificeret indenfor lægter, brædder, planker og heltømmer.

 

Gulv

22 x 145 mm

250 kr. pr m2 + moms

 

28 x 190 mm

350 kr. pr m2 + moms

PRISLISTE

Se prislister på vores bræddere. Kvalitetsbrædder i sorterne: Lærk, Ceder, Douglas og Gran.

Se mere

MINE LEVERANDØRER

En god leverandør gør en stor forskel. Hos NK Skovservice går jeg meget op i kvalitet. Jeg handler kun med stabile leverandører.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have gratis råd og vejledning omkring alt i træ, så skriv dig op til mit nyhedsbrev.